По принцип Емили Ратайковски рядко споделя лични неща, като най-често го

...
По принцип Емили Ратайковски рядко споделя лични неща, като най-често го
Коментари Харесай

Защо Емили Ратайковски отслабна драстично

По принцип Емили Ратайковски  рядко споделя персонални неща, като най-често го прави, когато е интервюирана от някое от огромните списания.
 Емили Ратайковски, Джулия Фокс, High Low with EmRata, сексът, децата и защо си приказват двете
Откровенията на Емили Ратайковски и Джулия Фокс за секса

И освен

Но с стартирането на подкаста си High Low with EmRata Ратайковски може доста повече да приказва за всичко, което ѝ се случва и я интересува. В последния му епизод посетител бе Миа Халифа, пред която моделът реши да разкрие нещо много персонално.

Според Емили контузиите, с които се сблъскваме чисто душевен, се отразяват директно на телата ни. Или най-малко подобен е нейният опит. " Когато в действителност не се усещам добре, изгубвам доста килограми. "

Емили Ратайковски даже дава малко повече конкретика. Тя твърди, че неотдавна е достигнала тегло от 45 кг, което я е уплашило доста, пише Entertainment Tonight. И всичко това е елементарно обяснимо, тъй като през последните месеци имаше клюки, че се е разделила със брачна половинка си. Слухове, който се потвърдиха през септември, когато стана ясно, че е подала молба за бракоразвод.

Сега обаче наподобява е оставила всички неприятни прекарвания зад тила си, тъй като споделя, че още веднъж е съумяла да качи килограми.
 Емили Ратайковски, Пийт Дейвидсън и първата им публична поява
Емили Ратайковски и Пийт Дейвидсън - за първи път дружно

И нещата наподобяват съществени

А с покачването на килограми схваща, че още веднъж е влезнала в пътя на щастието и това да се усеща добре. А дали тази позитивна смяна се дължи на романса ѝ с Пийт Дейвидсън, към момента не знаем.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР